Hekta på street art

Street art er undergrunns kunst tilgjengelig og gratis. Populariteten har med årene økt og flere av de illegale kunstnerne selger nå sine verk dyrt eller er å se på kunstutstillinger. Gatekunst er mangfoldig. Fra strikkekunst på lyktestolper, til grafitti, tagging, klistermerker,  og illustrasjoner. I Paris vil du f.eks finne deler av gamle sykler oppe på husvegger. Kunstneren Ride in peace kom over sykler som skulle kastes og dermed var ideen født om å gi dem et nytt liv rundt om i storbyen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s