Tar samfunnet på kornet?

Street art er til tider en betydelig samfunnsdebattant. Med snert kommenteres autoritetens misbruk, samfunnets kaldhet og urettferdighet. En del av street art miljøet har noe på hjertet og våger å ta stilling.

Banksy begynte i den sør engelske byen Bristol. Fremdeles er det usikkerhet rundt hvem artisten er, men langt utover hjembyen er han ranket som en av de mest profilerte og kjente kunstnerne. Her er noen av hans skråblikk på noen av vårt tids største utfordringer, materalisme som har kapret jula , håndteringen av flyktningekrisa og klimakrisa:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s